Módszertanunk

Módszertanunk

 

Bárhogyan is próbáljuk megkerülni, vagy más köntösbe csomagolni azt a tényt, hogy tulajdonképpen mi embereket, csoportokat és szervezeteket tanítunk és nem tanácsolunk, meg tréningezünk meg coacholunk, hanem tanítunk.

Azt tanítjuk, hogy miképp tudják az emberek, csoportok és szervezetek jobban, hatékonyabban, eredményesebben tenni a feladataikat úgy, hogy közben vagy eredményeképpen elégedettek, harmonikusak és boldogok legyenek.

Akkor tanultál meg valamit, ha az a viselkedésedben is megmutatkozik, a cselekvés a bizonyíték, mondani bármit lehet.

Mindaddig míg csak elgondolkozol rajta, vagy felismertél valamit vagy belelkesedtél, vagy ki is próbáltál valami újat az csak a kezdete lehet a változásnak, ha majd szokásoddá válik, na akkor már tudsz valami újat, ami új eredményekhez vezet! Csoportokra és szervezetekre ugyan ez vonatkozik.

A fejlesztési programjaink összeállításánál arra törekszünk, hogy az egyének, a csoportok és szervezetek a természetes tanulási folyamatuknak megfelelően változzanak és vegyenek fel tartós viselkedési szokásokat.

Hogyan is tanulunk?

Először is kell egy felismerés, egy beazonosítás arra, hogy a „régi” szokásrendszer nem azt az eredményt hozza, mint amit szeretnénk, vagy amit célul tűztünk ki magunknak. Azután kell vágy és motiváció, hogy ezen akarjunk változtatni, kell a válasz a MIÉRTre. Tisztán kell látnia mindenkinek, hogy mi a cél és miért lesz ez jó az egyénnek a csoportnak és az egész szervezetnek. Ha ez már világos ekkor jöhet a HOGYAN és MIT kérdése, és kezdődhet a tanulás, változtatás és az új szokásrendszer kialakítása.

Rólunk

Csapat tagjaink pozitív attitűddel, széles iparági tapasztalttal és magas fejlesztői kompetenciákkal rendelkeznek.

Tovább a Spiritre  >>>

Aktuális futó programok:

“A több napos tréning egy csodálatos utazás volt és hatékonyságnövelő, motiváló és munkára serkentő. Abszolút segít, hogy elérjem a vágyaimat és megteremtse a napi szervezettséget és benyomást. “

Enikő
Sales manager, Budapest

Jelentkezzen kötelezettségmentes személyes konzultációnkra!