Elefant Spirit

Bemutatkozás

Kipufogógázos városi dugóban állás közben jött az a gyomorbizsergető érzés, amitől az ember kivételesen nem akar szabadulni. Sem ekkor, sem később nem jutott eszünkbe, mennyi buktató és akár jószándéktól vezérelt akadály jöhet. Gyerünk, vágjunk bele, megvan az új irány az egyetlen, ami igaz lehet!

Minden ártatlan szakmai kapcsolódásokkal kezdődött. Voltunk megrendelők-beszállítók, közvetlen kollégák és távolabbi együttműködő partnerek, leteszteltük egymást több fronton. 2018-ban mérföldkőhöz érkeztünk, és ez a mérföldkő ugyanabba az irányba mutatott: építsük fel együtt azt a csapatot, akikkel a mi értékeink és a saját büszkeséggel viselt szakmaiságunk bontakozik ki.

Külön-külön megérettünk arra, hogy mostantól együtt alkossunk, tegyünk, emeljünk és emelkedjünk. Leírni is és megélni a mindennapokban is gyomorbizsergető.

parlament3

MILYENEK (NEM) VAGYUNK MI?

Új impulzusok

Nem tudunk és nem akarunk a megszokás erejére támaszkodni. Igen, új impulzusokkal zökkentjük ki a jó öreg rutint – legyen az egy bemutatkozó találkozó, a megoldásunk prezentálása egy tenderen vagy egy részletekig menően megtervezett fejlesztési program.

Szilárd szakmaitás

Nem akarjuk az elcsépelt vállalati core valuek alapján becsomagolni a TeamElefantot agilis, innovatív, proaktív jelzők mögé. Igen, azért teszünk, hogy amit adunk, az okozzon meglepetést, legyen „új szaga” és a forma ne helyettesítse, hanem mindig emelje a szakmai tartalmat.

Blended learning

Nem hiszünk az önmagában álló 2 napos tréningek hatékonyságában. Igen, hiszünk többfázisú, több és különböző fajta impulzus erejében, aminek lehet egyik eleme a tréning is. És eleme a sokféle online platform, válogatott digitális megoldások, szép fizikai toolkitek és az ügyfelünknek egyedileg készített videók vlog, docureality vagy lebilincselő sorozat formájában.

Legyen az együttműködésünk könnyed vagy munkás, ássunk mélyre, beszéljünk nyíltan és csak olyat tegyünk, ami tiszta és aminek értelme van.
Amitől az ember, a kolléga, a vezető, a csapat, az ügyfelek és partnerek, a cég, a TeamElefant és… a világ jobb lesz.

Szenvedélyeink

Vezetői kontroll és kompetencia fejlesztése 100%
Tulajdonos / ügyvezető tehermentesítése, vezetőváltás támogatása 100%
Személyzetkezelés és irányítás fejlesztése 100%
Egyéni és csoportos hatékonyságnövelés, időgazdálkodás 100%
Munkahelyi összhang megteremtése és erősítése 100%

Jelentkezzen kötelezettségmentes személyes konzultációnkra!